life is beautiful

life is beautiful

Sunday, August 14, 2011

ber'public transport' sampai sakit gigi

giler penat hari ni satu hari ber'public transport'.
dari taman jaya ke masjid jamek.
masjid jamek pula switch ke sentul timur.
fuhhh... betul betul senaman kaki.
tulah, nak sangat naik public transport kann.
hamek kauu.
capek. capek. capek.
semua sebab gara gara nak ke PWTC.
kan hari tu cakap ada MATTA Fair.
so kena la pergi sebab nak cari pakej utk trip bulan 10 nanti.













well, got it !!!
berbaloi baloi... HEHE
tak sia-sia penat seharian menempuh lautan manusia.
kami dapat pakej yang just nice.
sepadan dengan bajet yg kami peruntukkan.
walaupun macam dah lambat je tapi kami tetap teruskan.
semangat pulak...;p
ehh mana ada lambat, okay lah tu.
sempat nak kumpul modal buat shopping nanti kan.
*stress kalo laki den dengar..



the land below the wind





balik-balik je hujan yang sangat lah lebat.
so, kami stuck di taman jaya. lupa nak bawa payung.
kan naik lrt. parking kereta kat sana.
lain kali, sediakan payung sebelum hujan okay.
nasib baik sempat nak berbuka.
kalau tak sempat ni memang nak marah la.
dah la penat, plus haus air pulak tu.
ini kalau tak dapat air ni ada yang meroyan karang.
kesudahnya, kalau dah peminat bariani tu takleh nak cakap apa la.
ke bariani house la kita. berbuka disana.
kanda saya kan addict dengan bariani.
makan sampai 2 pinggan lepas tu tersandar.
*kenyang*
saya satu pinggan pun terkulat-kulat nak habis.
kanda saya tu dia tak sedar ke malam nanti dia ada game.
as usual, badminton.
suka sangat main badminton.
tapi saya tak kisah, sebab dari bujang pun memang macam tu.
so bagi je lah dia pergi.
at least boleh la kurang kan sikit bam-bam di perut... MIAHAHA
tapi, tak pergi pun sebab tiba-tiba je dia sakit gigi.
omaigod.
tengok lah tu, dah terbaring dah.
kesian dia.
saya pula yang bersendirian...
HAHA














No comments: