life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, August 17, 2011

Happy 9th Anniversary




alhamdulillah...
masih bernafas dibumi Allah.
masih mampu menghirup udara segar.
masih berkudrat menggunakan tulang empat kerat.
dan,
syukur...
kerana masih sempat berpuasa pada puasa ke-17 ini.


17....
besar ertinya pada saya.
sebab,
today is our 9th anniversary.
saya dan kanda.
:)





happy 9th anniversary sayang!
walaupun u cakap anniversary kita bulan 5 next year,
tapi saya tetap ingat this date is our annivesary.
tarikh mula-mula kita declare.
17.08.2002
MIAHAHA
2002? makaihhh.
9 tahun berlalu.
tapi sayang saya pada dia tak berubah. insyallah.
semoga Allah panjangkan lagi jodoh dia dengan saya.
semoga Allah satukan hati kami untuk sepanjang hayat kami.
semoga dia yang akan menemani saya di syurga kelak.
INSYALLAH.

confuse kenapa dia bagi gambar ni pada saya. tapi comel kan?? BAHAHA


dia beri gambar, tapi saya tampal pada kad yg saya buat ni. TAK LAWA HOKAYY.




cer cari mana kanda saya. ehh, itu ali, rbok, cell, manjo, amir, kaloi....
V Beta was here!!








mereka semua satu sekolah dengan saya.
masih berkawan sampai sekarang,
dan ada yang kawin sama satu sekolah punya orang juga.
same like us.
dah jodoh kannn.




tak tahu zaman bila. form 4 kot. someone dibawah tu, his bestfriend, gjoi si lipas kudung.



kalau saya tak bersekolah disini, tentu saya tak jumpa kanda.
kalau saya tak jumpa kanda, tentu saya ketemu sama orang lain.
bila saya ketemu sama orang lain, tentu saya dah kawin dengan orang tu kan.
but, thank god I've found you.





zaman bam-bam saya. form 5. bam tapi comel kot.*perasan*





panjang kisahnya saya dengan kanda ni.
nak cerita pun malas, sebab ceritanya panjang dan berbelit-belit.
satu entry pun tak cukup.
tapi, mungkin dah jodoh.
sampai lah kami ke jinjang pelamin.
mudah-mudahan hingga ke akhir hayat lah kann.
*pejam mata sambil doa 44kali*


dugaan dan cobaan tu kau jangan cakap lah.
banyakkkkkk.
macam-macam ado...
cuma kuat dengan tak kuat je kau nak hadapi.
pahit, manis, susah, senang tu semua kan asam garam kehidupan.
so, layannn je la.
takyah nak fikir banyak sangat.
belajarlah bersyukur dengan jodoh anugerah tuhan.
:)









gambar form 4 akhir tahun rasanya. itu kawan-kawan baik saya once upon a time. sangat vintage. 
saya masih ada lagi baju outing kita. rasanya muat lagi.
seeeee, saya maintain. tak kurus, tak gemuk dan tak tambah ketinggian.
itulah saya. HAHAHA
tapi kanda kata saya makin mengecil. ehhh, saya yang mengecil ke dia yang membesar. tettt.
lantok la.... tak kisah.











No comments: