life is beautiful

life is beautiful

Monday, August 22, 2011

malas, malas dan malasssssss




ok.
saya dah start malas.
kemalasan melanda diri.
nak bangun dari tidur malas.
nak pegi keje pun malas.
nak buat keje lagi la malasssssss.
apahal kau ni kecil? nak kene lempang ke?
KEHKEH
malasnyaaaaaaa nak mengadap ofis.
apatah lagi nak melayan karenah producer.
tambah lagi nak turun studio bawah buat kerja.
sebab mode raya dah datang.
macam budak kecik baru nak belajar raya kann ??
ahhh peduli apa. tak kisah.
;p


well,
dalam malas-malas pun ada good news jugak.
my wedding photobook is otw... yeayyyyy!!!!
semalam OP baru bg preview pics yang akan diletakkan dalam photobook.
saya tak ambik custom album sebab bajet tak cukup. HAHA
padan muka kami.
gambar banyak tapi tak boleh nak sumbat semua sebab page terhad.
sokay, lainkali ada bajet boleh buat album lagi kan ;p
lagipun OP ni kawan saya. kawan masa childhood.
thanks to him.
jom tengok a few pics.




aku terima nikahnya


mereka kata ini syahdu. agreed. ;p


happy newly wedding


husband and wife


kenapa u cakap pasal anak sekarang ni, i malu tau...maluuu ;p


our post-wedding


gurau-gurau lepas kawin.... alhamdulillah, legaaa semua dah selesai.




ok, itu saja.
tak boleh nak upload lelebih.
tak surprise.
HAHAHA.
bye!










No comments: