life is beautiful

life is beautiful

Monday, September 12, 2011

malam tadi saya kantoi lepas tu saya kena kurung

hello peeps!
good morning monday blues.
BAHAHA
saya awal hari ni, tak lambat dan tak cepat sangat.
well, semangat kerja katanyaaa.
semalam, semalam nak cerita ni tau.
actually kanda memang tak tahu kewujudan belog saya.
bukan saya ingkar tak nak dia tahu, tapi ni kan private.
saya malas lah apa yg saya bebel-bebel ni dia buat point.
nanti bila dia tengok muka saya, dia gelak-gelak.
lepas tu ade jeee dia nak kaitkan kehidupan seharian kami dengan belog ni.
haishhhhh, geram tau.
kalau saya tak bagi, dia siap keluarkan dalil-dalil.
tak sanggup saya nak tadah telinga dengar.
kanda tu kan, sukaaaaaa sangat sakat saya.
akhirnya malam tadi,
dia ketahuan jua..... habis la rahsia yang selama ni saya simpan.
tutup pintu bilik sebab nak godek-godek apelah yg saya bebel dalam belog ni.
konon-konon dia nak tengok saya skandal dengan sapa.
hadoiiiiiii, kelakar u ni b.
i nak skandal dengan sapa b, hari-hari pun i balik rumah.
hari-hari pun u asyik tengok muka i.
baru nak google pun u suruh i teman u tengok tv.
so camaner nk skandal-skandal ni......
itulah, geng susuk saya ni lah.
cakap-cakap pasal belog, kanda saya pasang telinga.
dia dapat tau walaupun bukan secara official dr saya.
geng susuk saya ada dapat pass utk press screening filem libas,
dia ajak saya dan dibolehkan membawa teman.
so saya ajaklah kanda tapi dia confuse camaner saya boleh dapat pass.
akhirnya, jadilah isu pasal belog-belog ni.
kanda saya memang begitu. tak boleh nak rahsia-rahsia sikit.
semua dia nak tau dengan alasan,
i ni siapa? suami u kan...
kesudahnya lepas ni abis la, belog saya akan dipantau.
ok suami, it's all yours now.
tengok la puas-puas lepas ni ye b.....
tapi, mak ok je. sebab mak tak salah kannn...


*tak boleh nak sorok-sorok langsung, sume nak tau ;p







No comments: