life is beautiful

life is beautiful

Monday, September 19, 2011

terima kasih kerana kalah, lain kali buat lah lagi.



match Sunday, Sept 18 2011





   4 - 0





gila tak boleh belah.
benci. tak suka hokeh.
siap ada 2 kad merah lagi.
apa pun tak boleh.
apo la nak jadi dengan team cap ayam den ni.
tak paham aku.
sumber : sini

ini lagi satu.
match Saturday, Sept 17 2011

T-Team 2 - 1 Selangor

lagi macam hampeh.
walaupun saya anak jati nisimilan, tapi disebabkan dari kecil memang adore dengan team yang dah mencapai pencapaian yang paling awesomeee dalam kancah piala malaysia setakat ni dan nak pula berhusband kan anak jati negeri yang dah memenangi 32 gelaran dan 16 kali naib juara piala malaysia ni walaupun no.ic dia kat tengah tu 14, so dengan sukacitanya,

yes, saya penyokong Selangor. 
kenapa, ada masalah kah?

HAHAHAHAHA

apa ni? semua kecundang je match minggu ni.
masih mood raya kah?
vongok.
tak faham aku.
lepas ni pakat takyah tengok bola la.
kita pasang dvd yang baru beli tadi je ye husband.
*stress








No comments: