life is beautiful

life is beautiful

Thursday, September 29, 2011

keterujaan

mulakan hari anda dengan senyuman.
yeayyy.
senyum lah weh.
sebab hari ni kan kamis, esok jumaat.
pastu cooti.
suke.suke.sukeeeeeee.
kenapa saya suka?
sebab, weekend ni full of activities.
kawan kawin. pengapit lelaki yang hari tu pun nak kawin gak.
senang cerita, bulan oct ni musim mengawan lah.
sebab ramai kawan-kawan saya naik pelamin.
geng susuk saya pun nak bertunang end of oct ni.
saya pulak yang teruja.
cececeh.


nampak tak keterujaan dia yang tak sabar nak jadi tenunang orang tu?
gatal eh...









No comments: