life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, September 14, 2011

open house + open office = open perut lah!

semalam, hari ni, minggu ni, pun minggu depan hari-hari ada orang buat OH.
tak kira la rumah ke, ofis ke, mana-mana la yang penting hari-hari ada orang ajak makan free.
dan maka begitu, save lah duit belanja saya....wieeeeeeeee!!!
suka.suka.suka.
dengan itu, makan menggemuk lah saya. makin lemak berkrim lah lemak-lemak disekitarnya.
tak guna kau diet time puasa hari tu cik kak oii.
semalam, ofis saya di branch lain ada buat OH.
wahh branch lain katenyeeee, padahal dekat bangunan sebelah je hihihi.
meriah walaupun kecil-kecilan. mana-mana orang yang terlalu-lalang disekitar ofis habis kami ajak.
rezeki makan kannnn....cap f pulak tu sapa tak nak.
balik muka kenyang, malam hanya buat nasi goreng for suami. save tenaga.
hari ni, makan f lagi. tapi di rumah abah. abah?
ehh abah lah. yang sakit jantung hari tu. beliau masih mc lagi sampai pencen.
so kami pakat ramai-ramai beraya plus melawat sekali ke rumah beliau.
sudahlah hujan ditengah hari, makin buat perut ni berkeroncong untuk diisi je. ;p
abah sudah sihat, alhamdulillah. makin ceria walaupun susut 7kg.
makan kena catu lah katakan. sabar jelah ye abah.


tuan rumah in da house....

gossip girl. ehh, gossip mak-mak orang. HAHA



en.hamzah a.k.a abah kami


budak ni rajin wooooo
ini baru minggu ni punya oh, belum minggu-minggu depan lagi.
makan f jelah kau ye kecil.
confirm lepas ni berat naik dengan jayanya.
lemak oh lemak, come to mama pleaseeeeeeeeeee.
ehh, tapi tiap-tiap hari sebelum tido saya ada buat senaman sikit-sikit tau.
takat lompat bintang 20x tu selamba saya buat sambil tido.
HAHAHA












No comments: