life is beautiful

life is beautiful

Friday, September 30, 2011

saya nak satu!





sumpah comel!
saya suka dia.
kuning ke, hitam ke, putih ke, comot ke, semua saya sukaaaaaa.
saya nak satu. 
bagi lah saya satu on my next birthday.
heheheee
betul saya akan jaga dia baik baik.
tapi,
husband tak suka.
*sad*
dia kata kalau saya adopt si comel kecil ni nanti saya tak terjaga.
saya nak satu je, ehh dua la. boleh?
kalau dua, dia ada teman masa saya pegi keje nanti.
tapi, satu pun saya takde, macam mana nak ada dua, kannnnnn?

dulu ada.
sampai besar saya bela dia.
tapi the end, mati kena langgar kereta.
balik kampung pun bawak masuk dalam kereta.
sampai dia rasa macam ''....ehh aku kat mana ni? tuan aku bawak g mana ni...''
huahuahua
punya lah jakun dia tu.
tapi sekarang dah takde.
tapi saya harap saya ada.
sob sobbbb.
*sedih*
husband,
i nak dia. satu je pun takpe.
alaaaa, i tak kasi dia buat sepah kat rumah kita pun.
betul!
nanti i beli la pasir dia tu.
boleh ye husband?
boleh la.........



yang mengharap,
saya.











No comments: