life is beautiful

life is beautiful

Friday, August 17, 2012

10th anniversary

happy our 10th anniversary, husband!
Eh?

hahaha

actually,
selamat hari ulang tahun ke-10 perkenalan kita.
2002 till now,
makin lama makin sayang,
insyallah.
dan,
makin lama makin tak berapa nak faham.
kahkahkah.
tapi,

walau apapun,
sayang saya pada awak still macam dulu dulu.
macam zaman sekolah budak hingusan kita.
walaupun rambut awak makin kerap gugur akibat stress kerja.
walaupun perut kotak kotak awak dah berubah kepada boroi.
walaupun awak cakap official anniversary kita adalah date kita nikah,
tapi saya tetap nak ingat tarikh ini jugak.
boleh?

waktu awak call kitew ajak couple pada tarikh ni,
waktu first date kitew kat McD seremban parade,
waktu balik kampung sekolah teknik naik bas lalu bukit tangga tiap dua minggu sekali,
waktu zaman teknologi tak berapa nak canggih,
waktu balas surat tetiap malam,
waktu jeling menjeling sambil makan tak lalu kat dewan makan,

semua saya masih ingat.
auwwmmm.

Eh? sudah 10 tahun?



semoga jodoh kita berpanjangan hingga ke hujung nyawa.
saya sayang awak husband.








No comments: