life is beautiful

life is beautiful

Friday, August 31, 2012

55th Merdeka

happy independence day Malaysia tanah airku!!
kehkehkeh.
malam tadi tak pegi mana sebab ai keje.
pastu balik nak dekat pukul 12 sebab husband stuck in traffic jam.
ohh rupanya i-city buat event di malam merdeka.
so sambil otw balik rumah dapat la tengok bunga api dari jauh.
bukan setakat bunga api je, malah kat area rumah dh macam perang Afghanistan.
kemain ye ko budak baling mercun bebetul sebelah telinga gua.
ni mesti stok raya hari tu lah tu. simpan utk malam merdeka lak.

i tell u huh,
apa sebenarnya erti kemerdekaan pada diri uols?



for me lah,
merdeka tahun ni kalau boleh ai nak cepat cepat bersalin ;p.
then nak kurus balik mcm dulu.
hahahaha
sengal.



Dunia moden adalah dunia perlumbaan. 
Yang malas akan ketinggalan. 
Cuma yang berusaha akan berjaya.
- Tun Dr Mahathir Mohamad,
Perdana Menteri Malaysia (1981-2005)


No comments: