life is beautiful

life is beautiful

Monday, December 31, 2012

the night before new year

Esok tahun baru, 2013.
Dan birthday aku jugak.
Sila jangan jealous.
he he heee.

Malam ni, walaupun esok birthday aku, tapi aku masih di ofis. Masih okeh.
Ater, kejonye shift. Maka minggu ni jatuh pulak kerja malam.
Maka redhoo.
Husband dirumah sahaja melayan anak kesayangan.
Tiada candle light dinner. 
Uhuk. *nanges*
Dah ada anak kann, buat jelah cara dah ada anak.
=)

Selamat tinggal 2012. 
Banyak sangat benda yang berlaku setahun yang lalu.
Pahit, manis, suka, duka.
Eh, semualah.
Rasa macam, eh, sudah setahun? 
Dan yang paling penting nak highlight kat sini,
esok umur aku dah bertambah satu.
Tapi yang aku sangat pasti dan aku tahu semua orang jealous,
muka tak serupa umur. 
Kahkahkah.
*Aku tahu aku poyo. Sila pangg sekali*

2010, celebrate dan pergi dating di Zoo Negara.
Aku tahu ia kelakar bukan?
Tapi percaya lah, so suwit.
Motip?
Pakwe ajak mengenal binatang.
Nanti boleh bedtime story dengan anak.
Dulu pakwe sekarang suami.
:)


2011, roof top. Serius this is the best!
Nampak klcc dihujani oleh bunga api.
Motip?
Ala ala candle light dinner gitu.
Dah kata birthday aku new year kan. Demand lah sikit.

2012, celebrate rumah mak kat seremban jo. 
Esoknya baru pergi dating.
Lepas tu baru dapat tahu i'm preggy.
yeayy!!
Birthday yang lagi bermakna.
:)

So esok tak tahu lagi apa plan. 
wink wink
Planning awal nak kerja jap then baru pergi somewhere.
Angkut lah Aqif sekali. Nak tinggal pengasuh ada hal pulak.
Dah plan macam macam ni. kehkeh.
Tunggu jelah masa yang sesuai baru boleh dating dating.


Selamat menyambut tahun baru 2013 uoll.
Semoga tahun 2012 memberi 1001 kenangan yang tak dapat dilupakan.
As salam.

p/s: husband suruh balik awal sebab nak tengok bunga api. eh?
kan aku dah cakap, husband aku tu so suwit orangnya.
Bye!








No comments: