life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, January 01, 2013

me turns 27!

ha ha ha!
percaya lah, sudah 27.
walaupun kann, memang tak serupa 27.
ohh please jangan salahkan daku.

"yang selalu urut suami"- adehhh matiks. =)

 Terima kasih semua yang wish sehari sebelum, melalui facebook, call, sms dan lain lain.
Rasa macam ehh semua orang sayang. hakhakhak
Padahal, satu dunia kot yang meraikan birthday aku.
Dan yang paling penting, SATU DUNIA pun cuti.
T____T

Ohh, suami belum bagi hadiah lagi. Maybe dia nak setup dulu kot.
Hahaha.
Azam untuk tahun 2013 ni, macam tahun lepas jugak lah.
Save more money. Itu perlu diberi keutamaan lebih.
Yang lain lain tu kira macam biasa lah.

Kejutan untuk malam tahun baru adalah ini,
Tadaaaaaaaaa.
Tiada apa yang menggembirakan hati pabila melihat si kecil comel putih melepak ni dah pandai meniarap.
Tidak lah seexpert yang disangka, tapi kira okay lah.
 Belum masuk 4m tapi dah boleh meniarap.
So suwittt auwwmm.

Semoga tahun baru 2013 ini lebih bermakna untuk kami sekeluarga.
Ameen.





No comments: