life is beautiful

life is beautiful

Friday, February 08, 2013

belated and in advance birthday celebration

Ewah. Tajuk bahasa inggeris nak poyo je kan.
Ah lantak lah aku punya entry aku punya suka lah kan.
Hewhewhew.

Gini lah rentetan ceritanya,
 itu hari masa bulan 1 kan ke birthday aku dan si ameer, husband salah sorang geng susuk.
So, sebab nak jimatkan masa maka kami, eh kami ke?
ok actually aku tak tahu pun mereka nak menyelebrate surprise birthday bagai ni.
Malam tu yang aku tahu,
husband ajak jumpa salah sorang laki geng susuk sebab nak discuss pasal kerja ke bisness ke apa tah.
Dan aku tak bajet lah geng susuk semua hadhir.
Pastu aku peliks, hai laki aku apahal tak selalu nak ajak aku keluar dinner
siap suruh request tempat makan lagik.
ohh maybe sebab nak belanja for my belated birthday kot.
Maka i okay jeee.
Then, dalam kereta siap calling calling diorg. Aku wonder lagik.
Nak discuss je tak yah la nak beriya masuk KL sana.

Eh nak pi mana ni sebenarnya ni.
Ini kan Fullhouse.
Eh? Eh? Eh?
Itu Ali, pesal dia ada lak ni. Kata nak jumpa Rbok dengan Sha je.
Dah musykil dah ni.

Sesampai je dah nampak mereka.
Except Ain dan Katok la pasal mereka kan duduk semban.
Maybe laki den yang arrange kot. Good job.
Maka kami chatting chatting, eating eating, gossip sesikit.
Seronoklah sebab dah lama tak jumpa kan.
Aqif pun boleh jumpa Umar.




 Delicious! Mana tak gomok kau ni khenn.


Daddy daddy bersama anak kocik. Ameer usha tajam je kat yang daddy tengah gomol si Aqif.
Sabor bro, tunggu sebulan lagik ye.


And then tetiba,
Tadaaaa, sepotong kek sorang satu tapi makan ramai ramai. =)
Belated and in advance birthday.
Tua dah yek kami ni. Tapi still nampak muda belia wahh giteww.
Sorang 1st haribulan, sorang 18th haribulan.


Aku dan Ameer memang speechless.
Thanks koranggg. 
Benda tak dirangka dan dirancang memanglah menjadi smoothly je tau.
Cuba kalau plan awal, memang kelaut.
Itu semua lah yang malas nak planning ni. Haishh.

Kami dapat hadiah u oll.
Wangiiii, itu yang penting.


Daddy dah macam Yang Berhormat dah. Plus pakai baju melayu lagi kau.

Aqif. Daddy. Umi. Mak buyung. Papa-to-be.
he he heeee




Mommy mommy 
 Daddy daddy badan tough poyo poyo

 meh nak siyom siyom sikit



 bonda and papa-to-be. In Sha Allah baby gegurl in on da way :)
Part of Geng Susuk.
versi tak cukup korum.


Ok, that's all. 
Celebration biasa biasa sahaja tapi semua suka.
Lambat gila baru nak update. Hewewhew.
Maklum le, mak umi berkerjaya.
Till then. bye!






No comments: