life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, March 13, 2013

1st hornymadu in 2013

Boleh tak baru nak update? hihihi
Kekangan masa deii plus banyak benda nak kena setlle down sekarang.
Meh jamu pics dulu.

 #MKLK, Selangor merancang kejayaan.
Kehkehkeh.
Welcome on board.
 Tempat beradu.
Dia dah rasmi dulu dahhhh.

 Dalam perut mommy tu ada baby gegirl taw.
Alhamdulillah semasa entry ini ditulis, 
mommy sudah beranak kan baby nya.
Wan Airis Amira susuk's jr terbaru.
 =)

 Geng Bas Sekolah. 
Beza +2weeks je budak dua orang ni.
Esok boleh ngaji sesama. Jawab peksa pun sesama.
Budak Umar ni baik. Mommy dia letak kat toto, diam je menurut perintah.
Jangan kan Aqif, semua dia nak exploreeee. Aktif tak sudah.
Hewhewhew.


 Sweet and loving couple. 
Tukang perap bahan bbq mereka lah ni.
Superb! Sodap sampai menjilat jari jemari.







Keluarga bahagia. Eceh.


Mereka semua ni poyooooo.
Boleh tau tinggal kan mak mak budak kat atas,
pastu mereka seronok berjimba jimba kat bawah.
 Meeting next vacation.
 Ni namanya daddy mithali. *ameen*
Favorite thing dia sekarang ni anak dia la. kehkeh.



Seeee. Budak comels gebus gebus ni tak reti nak duduk diam.
Kekiri kekanan. Kedepan kebelakang.
Semua ko nak explore ye nak.
But bagus lah. Tak de la duduk diam sesajor.


 Mommy yang dalam perutnya ada lil baby girl. Auwwmm.

A complete set of geng susuk.
Makpak dan anak anak.
Ok. Aku tahu. Nampak aku gems bukan?
Ahh sudah lah korang. Sob sob sobbb.
Itulah, siapa yang cakap aku dah kuruih tu memang mata dia sperow.
Lengan tu dah macam ape tah. Ada tips tak nak kuruih kan lengan tu camaner?
Ikukan hati terasa bagai nak hiris nipis nipis je tahu.
*yawn*

Haaaa. Selesai sudah pics of that day. Sebenarnya ada lagi. Tapi dalam ig.
Dan acc ig aku sebenarnya aku log in pakai note2 husband. hihihihi.
Almaklumlah aku pengguna BB yang tu pun atas ihsan dia bagi as a birthday present.
Actually hornymoon trip ni dah lama sangat plan. Bertahun tahun.
Selalu je postpone. Tak postpone pun mesti ada yang tak cukup korum.
So kali ni semua hadhir. Complete set.
Walaupun masing masing ada komitmen yang menanti, but still sporting nak turut serta.
Plan punya plan, ke PD lah kito. Nasib baik ada kondo tnb.
Thanks abam ali yang tough tu sebab dapat book untuk kami semua.
Semalam rm50 kira murah le. Tak boleh nak stay lama sebab masing masing dah busy dengan work.
Just datang, lepaking, berbbq-ing, chatting, gossip. HAHAHA
Eh takde lah. Cerita hal rumahtangga je.

Nuri and sara pun datang malam tu. Datang semata nak jumpa kiteorg.
Yaww so suwitttt. Orang tengah bahgia baru diijab kabul khenn.
Nak cerita kat sini pun panjang sangat. Takut bosan.
Banyak sangat ceriteranya sampai pukul 3am baru masing masing masuk tidur.
Maklumlah, nak jumpa semua sekali tu memang le payah.
Tu pun ain's fam tak stay sama sebab dah dia duduk pd kan. 
Kalau tak mahu retak dinding kondo tu dengan gelak ketawa kitaorg.
Hewhewhew.
Itulah nak cakap, dulu masa kat SMTKK takde nya nak rapat akrab begini.
Dah dewasa dah berfamily ni boleh pulak kamcing gila.
Mudah mudahan ukhwan yang terjalin ini berkekalan hingga hujung nyawa. Cewah.
Tak jumpa selalu pun tak apa. Janji jauh dimata dekat dihati.
=)








No comments: