life is beautiful

life is beautiful

Friday, April 05, 2013

potluck ofismate

Aku teringin nak makan steamboat sebenarnya.
Then khabar kan pada kawan kawan di ofis.
Maka terjadilah potluck yang tak seberapa ni haaa.
Hamboihh teringin katanya.




Tadaaaaaaa. 
Kelas iols dan rakan rakan. Dah macam nak buat kenduri kesyukuran dah.
Kesudahnya, kekenyangan sampai petang sebab makan sampai lebam. Eceh.
Barang barang steamboat beli kat gombak. Eh gombak ke selayang. Entah.
Sebab yang beli tu, bro yang dalam pic diatas. Bro tu lah yang jadi chef of the day.
Dia ni memang minat bab masak memasak. Rajin tolong bini kat dapur.
Dengar kata pizza pun dia boleh buat. Hadoiii, memang kelasss kau jah.
Bahan yang lain lain ada yang iols bawak. Dah kata potluck khenn.
Wajib sorang bawak sikit demi sikit. Baru le harmoni gituw.

Steamboat memang fav aku all the time. Lagi ada gril. Ohsem. Mabeles.
Rasa macam nak suruh mr.hubster pegi belanja steamboat jek ni.
Dah, tu je. Malas nak cakap banyak dah.
Bai.





No comments: