life is beautiful

life is beautiful

Sunday, May 12, 2013

cari duit sendirik





Bagus budak nih. Kocik kocik dah pandai cari duit sendiri nak beli pampers. Pagi sabtu seringkali ngikut ummi dia pergi work. Hahahaha bukan rela, tapi kena paksa rela. Tidak sapa nak jaga awak kat rumah sensorang. Daddy work, ummi pun work maka awak kena ikut ummi la. Kalau ikut daddy alamat awak lapor susu lah jawabnye. 

Tuh dia baju kemain tebal. Uncle kat workstation ummi cakap ini baju eskimo. Bahaha kelass ko nak. Cuaca panas kat malaysia kau selamber je pakai baju tebal gini. Takdeee, masalahnya kat workstation aku tu sejuk kemain. Memang aircond  untuk server so kalau bawak budak kecik ni mesti pakaikan baju tetebal. Biar dia rasa panas selalu. Huhuhu.







No comments: