life is beautiful

life is beautiful

Thursday, May 09, 2013

pre-GE13

The day before GE13, kitaorg masuk kl. Nak cari kasut buat mr.hubster. Macam macam lah orang jantan ni. Kasut keja la, kasut badminton la... bla bla bla. Maka kita ke mall lah jawabnya. Dan thank god kerna jalan tak jammed. Parking pun senang. Walaupun ada lah sesetengah jalan tu ada buat flash mob. Eh? Tak jugak. Just reformasi kecil kecilan sebelum tiba esok hari. 


Ini kalilah. Lain kalilah. Apa apalah. Ekonomi macam tu gaklah. Grrr grrr marah ni marah ni.

Kan dah cakap yang aku atas pagar so mana umat yang cerighta itu ini aku layan je. Ibarat masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Tapi bukan keluar semua, aku simpan tapis tapis sikit. Ada lah modal buat bertekak dengan mr.hubster nanti. hakhakhak.

 Menung
 Fikir
 Cuba
 Tanya
Tak puas hati


Kahkahkah. Ya ampun kemain lama dia belek membelek. Kosan eh yang tu takdak size 8. Tapi nak jugak yang tu, acaner. Hak yang lagi satu macam tak berkenan tapi ada size 8. Haa tu yang pening kepala tu nak pilih. Pastu sampai ketiduran lah si bujang kocik nih.


Ater, before cari kasut kami makan isi perut dulu. Laporrr. Seharian duduk rumah rehat charge energy. Pepetang sikit baru keluar jalan. hikhikhik dasar pemalash nak masak dulu khenn. Ohh, memang kalau keluar jenjalan skrang aku bawak kan bekal porridge si anak. Itu yang bila kami makan, dia pun makang. Kalau tak asyik nganga je tengok orang makan. Nak suap kang tak sesuai lak makpak punya makanan boleh buat ko cirits. Haa nilah jadinya, lepas makan sebowl porridge langsung ketiduran. Nasib lah tak kisah environment bising. Bagus anak nih. Thumbs up. =)

Ya udah. da-da.







No comments: