life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, June 12, 2013

milk booster

Yeay.
Its been third times.
Maklum lah, semakin besar anak, semakin kemerunduman lah susu badan kita. Eceh. Haa elok lah tu. Dengar sangat le cakap orang. Tak yakin dengan diri sendiri. Hahahahaha

Tuh dia, kali ke-3 aku beli ngan akak yang aku selalu order. Bukan apa, sekali guna pastu rasa macam best and ada poten maka why not kita teruskan. Ye tak? Ada jugak dia suh aku jadik ahli. Bayar sekali je pastu otomatik jadik ahli. Tapi aku macam ahh malas le. Aku suka suka je. Suka tolong orang dengan membeli dengan orang. Nak carik carik cust ni malas. Takde koje. Koje hakiki pun terkangkang kangkang nak buat ini kan pulak nak buat side biz. (buat masa ni lah. kot lepas ni aku buat side biz korang kena suppot tahu!)

Tahniah le kepada kawan kawan ku yang dah jadi ahli. Dah jadi independent distributor. Keep it up. Sambil membeli sambil menjual. Dapat untung boleh beli baju untuk anak. hihihi.

Kenapa aku stay dengan benda alah ini?

First, sebab esp buat susu badan aku pekat dan berkrim. Wahh ko. Susu alhamdulillah production makin banyak. Not melimpah ruah but cukup lah utk anak kesayangan beta. Estimate time utk mengepam semakin cepat means kalau 25min boleh dapat 5oz, la ni 20min ko boleh up to 7oz. Reti? Jimat masa mak. Lagi, buat kulit kau tampak halus. Halussss. Wahahaha actually aku tak perasan pun sebab kulit ku bukan jenis bermasalah maka tak tertengok pun before and after amalkan esp ni. Tapi ye lah, kulit muka ni ada lah macam light gituh. Lengan tak yah nak pakai losyen. Siku pun nampak takde kulit kering.

Second, alfalfa menjaga kesihatan wanita ku. Like macam kau guna kacip patimah gitu tapi ni versi modern and mudah. Nak nak aku yang baru lepas beranak sorang kan. Harus lah makan supplement bagi mengekalkan keremajaan badan. T___T. Juga bertindak sebagai milk booster. Memang terasa perbezaan nya. Hiks.

Eceh, ni dah macam iklan promote barang je gayanya. Lah, aku kan suka nak share benda yang mendatangkan manfaat pada korang. Jadi, nahhh. Ini yang aku amalkan. Korang kalau kabur lagi apa lagi pegi lah rajinkan diri menggoogle apa kejadahnya semua ini. Aku bukan distributor maka aku kurang arif. Kang cakap lelebih kang tak pasal kena sound dengan mereka.

Dah, tu je nak share. Ta ta. 





No comments: