life is beautiful

life is beautiful

Saturday, July 27, 2013

MAEPS @ upm

Iftar with geng susuk tak cukup korum. Bahaha. Lokasi di maeps@upm serdang. Asalnya nak iftar bersama ofismate, tapi mereka pun huru hara nak pilih tarikh yang sesuai maka biar mommy p kastam check dulu naa. Bior mommy rasa dulu best ke idak. Nway, its okay. Nak cakap sedap sangat tak boleh la pasal kau bayar rm43nett maka kena bayangkan rate tu punya lauk. 

Kambing golek? Ada. Cuma tak memenuhi selera kami laki. Macam tak cukup kick. Wahh gitu. Maklumlah laki ku adalah pengkritik makanan no.1 dan its true bila dia kata kureng maka kau pung terseret sekali akan bersependapat begitu. Lain lain ok. Nasik hujan panas, murtabak. Tak sempat rasa, bz jaga anak, dan satay adalah terbaek. Table dekat dengan satay so kena cakap ia tebaek. Kahkahkah. Eh takdelah, memang rasa dia ok.

Apa lagi nak cerita, kalau dah jumpa mereka tu memang dapur nak tutup baru nak belah iye. Kami yang mak mak orang ni gagah masuk kat area yang ada aircond tu well, anak bujang aku kan lahir dalam aircond. Nak tidur kan dia sementara kasi chance bapak budak berborak. End up, anak pun tidur ayam gak.

Aku nak bagi rate 5* idak lah pasal kambing golek itu tidak memenuhi permintaan kami. Erkk. Statement kauuuuu. YE. Kami memang image yang kambing tu sodap. Puasa katekau. Harus makanan kena tip top. Nak surf tekak orang berpuasa ni kena lah kasi kick sikit beb.



Meja kami kat tengah tengah. Silap daaa. Port orang lalu lalang. So next time masa booking kena cakap nak port belah tepi. Baru damai sikit nak makan. Tapi meja ni dekat dengan tempat buffet. Senang tak senang, boleh la nak lari banyak kali ambik makanan. Hiks.

So far, ok. Tak yah nak banyak cekadak sangat sebab kau bayar pun ciput. Hihihi. Next, kalau nak lagi puas makan kena book tropicana lah kan. Nom nom nom. Terbaik kot. :)









No comments: