life is beautiful

life is beautiful

Friday, August 02, 2013

kerabu kaki ayam?


Penah makan tak? Haaaa. Aku pun baru first time makan woi. Iftar bersama ofismate yang huru-hara. Panjang kisahnya, sampai ada yang nak pegi tapi banyak keja. The end dia buka kat SC. Huhuhu sian pn.nor iyye.

Lokasi?
Area sentul/kg.batu/jalan ipoh if am not mistaken. Bahaha. 
Nama kedai, permai kerabu kaki ayam.

First time makan kerabu kaki ayam, thumbs up. Boleh la kalau nak ulang makan the next time. Tapi kalau nak bawak hubster maybe kena fikir beberapa kali kot pasal laki den allergic dengan kedai tomyam ni. Maklumla awak tekak johor. Kahkahkah.

Sila lah uolls. Kalau tak tahu jalan, mintak tolong gps takpun pakcik gugel map.
Selamat menjamu. Eceh.






No comments: