life is beautiful

life is beautiful

Friday, September 06, 2013

1st birthday

Entry yang sebelum ni abaikan jelah. Maklumlah, masa tu tengah emosi kelaut. Fikir pun tah apa apa. Menyesal pun ada. Kahkahkah. Amboi. Nampak aku macam dah boleh terima kenyataan je. Okok, sebenarnya hari ni nak wish,

Selamat Hari Lahir yang pertama Aqif Zaumar!

Ye, hari ni lah anak bujang beta dah genap setahun. Bila diingat balik, time ni aku tengah sakit contraction. Maklumlah aqif lahir petang. Pagi tadi anak bujang bangun terus umi dia wish and kish bertalu talu. Dia pulak macam tau tau je kan. Sengih, senyum memanjang. Hantar rumah mak pun mulut bising lagi. Adoi, ni yang rindu nih.

Umi, daddy doakan awak supaya jadi anak yang menyenangkan hati kami. (Asyik soleh/solehan je kalini kita kasi kelainan tapi membawa maksud yang sama).
Semoga jadi anak yang tetap imannya, berilmu, berakal dan tahu membezakan mana yang baik dan mana yang buruks.

Nanti kita celebrate eh. Tak payah reramai. Kita bertiga je. Eh, berempat lah. Umi, daddy, awak dan adik awak dalam perut ni okay. Hihihihi

Love you lots, son.



Jangan ditangisi kerna badan umi masih maintain. Kahkahkah. 
Tips hujung jari, silalah jaga anak sendiri dengan tangan sendiri. 
Dapat macam aqif, comfirm turun merudum rudum.

Kbai.






No comments: