life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, November 19, 2013

20weeks @ 5months

Oh well, mommy 5months already.



Now agak suka #selfie kerana masa pregnancy dahulu kurang gambar mengandung sebab maluuuu. Kahkahkah. Dah la gems. Pipi melimpah ruah habis satu frame kau tahu. Bencik je tengok diri sendiri. But now dah ada kekuatan. Ada aku kisah??? Seri ibu mengandung ni lain wei. Walaupunnnnn. 

Aku takde makna nak seri seri ni de. Pakai apa yang selesa. Make up takde pon. Basic sahaja. Tak retilah nak melawa ni. Simple and selesa tu dah cukup. Takde lah nak eye shadow bagai. Ikut kesesuaian lah. Plus daddy tak suka pon tengok muka bini dia semak dengan pelbagai warna. Lagi dikutuk ada lah. Aku kan nak jadi bini mithali. Kena lah ikut kata laki. Hakhakhaktuih.

No comments: