life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, November 13, 2013

Checkup 2nd trimester

Oh ya semalam aku pegi checkup for 2nd trimester. Semua ok siap dengar heart beat baby lagi. 158/160. Tapi yang aku paling musykil nya for 19weeks 3 days pregnant aku punya berat hanya 45kilog ok. Hamagad. Macam tak percaya. Tapi tetap kena percaya. Kahkahkah. Kagum dengan diri sendiri sebab dulu masa memula pregnant kan aqif around 5weeks berat aku je dah 45kilog! Hajaib. Kurus bebenor aku nih. Penat sangat lettew jaga anak bujang yang tengah melasak tu.

Rasa selera makan dah ok dah. Takde muntah melainkan kalau kau silap makan makanan berangin. Tu je. Now siap tak puas makan tu. Dah makan nasik then nak makan lagi benda lain buat dip dip. Hamboi 45kilog lah sangat kan. Ke scales kat klinik tu rosak? Ahh persetankan lah. Janji aku and baby sihat sudah lah. Betul?

Lately ni memang suka nak makan. Ada satu benda ni aku tak dapat lagi since awal preggy. Cari kat mana pon benda tu dah tak jual. Adoii. Teringin dan teringat sangat.

Toasted twister by khe-hef-ci

Ya ampun mengidam uolls!





No comments: