life is beautiful

life is beautiful

Thursday, November 14, 2013

Kapan Kita Ketemu : Part 2

Kahkahkah. Nak gelak dengan diri sendiri. Baru sehari berpisah dengan anak bujang, malam tadi mimpi dia. Koooo pehal?? Cerita dengan daddy dia siap gelak lg. Sound aku alah kan kita balik weekend ni. Adoii sengals betol umi kau ni budak. Serius weh sebab before ni mana penah tak tido sekali dengan dia. Even dia tido sendiri dalam playpen pon aku still dodoikan kan dia dulu kat atas tilam. Dia dah tido baru taruk dalam playpen.

Mana penah weiii berjauhan serupa gini. Maka aku tido berbantalkan bantal polok anak. T__T






No comments: