life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, December 31, 2013

ABCD


Ni semua pengaruh upin dan ipin. Ada ke dalam satu episod tu mael cakap dia nak pi makan abcd. Aaaa, bestnyaaa dapat makan abc durian. Terus masa tengah tunggu ketibaan dato's dan datin's masa nak attend wedding schoolmate kat pilah wiken lepas, kami benti tepi jalan pekena ni jap. Wahhh nyaman gilos. First time pekena, taste dia ok lah. Ais batu je spoil sebab kisar kasar kasar. Tak umphh la. Pastu jagung takde. Akak tu tak tau ke yang jagung tu la buat pemanis dalam abc. Hahahaha.

Eh ini bukan entri mengidam. Ni namanya membasahkan-tekak-ditengah-panas-sambil-menunggu-sahabat-sejati-yang-ada-kereta-power-dan-laju-tapi-tatap-lambatttt-jugak. Tetttt. KAHKAHKAHKAH.






No comments: