life is beautiful

life is beautiful

Thursday, December 05, 2013

Tag Team



Gambar mencerminkan segala-galanya. Belah kanan tu beza beberapa weeks je dari aku tapi kau orang tengok lah. Perut dia mana? Manaaaaa? Baby kau main nyorok nyorok eh zura. Tak aci betol tau. Ni masa kat kenduri schoolmate smtkk. Dah jodoh kawin satu sekolah gak. Boleh lah tag team. Bahahaha. 

Sahabat aku ni duduk jauh. Jb sana. Boleh bilang dengan jari kot kalau dia balik n9. Tak selalu berhubung sebab entah. Walaupon dulu dijaman sekolah baik kemain. Maybe masa and keadaan memusnahkan segala-galanya. Hihihi. Tapi aku ok je. Now dah canggih dah ada w/s, w/c bagai.

So,
kali ni kami bergandingan pregnant sesama. Sama sama saing anak kedua. Kihkih. Tapi anak dia yg sulung dah besor. Dah 3 tahun. Oklah tu. Tapi tak puas hati betol la, pesal perot kau kecik zura. Why? Whyyy? 






No comments: