life is beautiful

life is beautiful

Thursday, January 30, 2014

Happy CNY

Selamat bercuti uolls. Hati hati memandu pada sesiapa yang nak balik ke kampung halaman tu. Best la orang kl, cuti bersambung-sambung (aku lettew). Tapi iolls keje daaaa esok dan lusa. Sobs. Apa boleh buat. Nak claim overtime nak carik duit lebih nak buat shopping barang baby. Kahkahkah. Ok, tipu. Sebenarnya ofismate ramai yang balik kampung, jadi aku yang takde apa aktiviti ni kena la standby. Cadang nak balik sban tapi disebabkan ahad tu dah ada appointment utk scan baby, maka tak jadik la minggu ni. Kita balik minggu depan saja. Lagipun buat apa rebut rebut. Esok lusa nak balik kl balik, confirm kena mengadap jammed. Tak gitu. Jadi marilah kita play save. Eh bukan, play smart.

Tahun ni kalau ikut kalendar cina, cny celebration jatuh pada tahun kuda. So secara automatik baby yang bakal lahir ni pon bertahun kuda. Semoga jadik "kudaku lari gagah berani" lah ye. Hahahak. Poyo gila. Tak sedor diri yang awak tu orang melayu islam. *__*

Akhir kata, banyak dapat limau ke?
Kekeke.






No comments: