life is beautiful

life is beautiful

Friday, January 03, 2014

Turning 28

Dah berusia 28 tahun dah aku. Percaya tak? Percaya lah kau oranggg. Malam new year tu ada celebration kecil kecilan oleh idris family. Tu pon sebab biras aku birthday dia dekat dekat je dgn aku. Tak silap dia 29.12.13 aku 1.1.14, maka lets celebrate sekali.

 Mak uda
 Mak ngah


Semua gamba aku rembat dalam WA family. Maklom la, yang diraikan busy sikit, takkan le aku pulak yang dok nak tangkap gambar. Daddy biasa la tugas sampingan dia jaga anak bujang. So far Alhamdulillah walaupon kecil kecilan dan as usual tak cukup korum sebab ada yang on duty, tapi meriah. Thanks eh. Selama 28 tahun aku jarang celebrate birthday macam ni, rasa macam remaja lak. Kahkahkah. Padahal iolls anak nak masuk dua. Dah mak mak orang dah pon.

Weolls mmang begini. Suka makan makan berkumpul sesama family kat rumah SA takpon rumah akak. Family bonding angat tawww. Mil iolls suka masak. Anak anak dia pulak jenis suka makan kat rumah termasuk lah daddy. Lepas ni confirm setiap bulan akan ada celebration birthday utk setiap ahli keluarga. Confirm ah. Pastu kau sediakan jela hadiah ye. Jangan nak mengelat. Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita kena balas balik. Ohh hadiah dari daddy dia kata postpone. Wahh boleh pulak ye. Iolls dah verangan nak mintak henbeg baru ni. Wakakaka.

Thanks semua. Thanks sapa yang wish thru wa, fb, ig dan lain lain. Yang siap call pon ada. Hamboi retiss gitu. Maklom la satu donia celebrate birthday i. Siap ada bakar bunga api lagi. Kau orang ada? Adaaa? Hahahaha

Neway, tak terlambat lagi kot, Happy New Year 2014 koranggg. Apa azam tahun baru?






No comments: