life is beautiful

life is beautiful

Thursday, February 13, 2014

Rumah untuk disewa

Eh, hello.
Anyone yang sedang mencari rumah utk disewa kat area semenyih sila lah klik sini ye,

Semenyih Hillpark Phase 2

Rumah baru uolls.
Dah lah baru, persekitaran menarik lak tu.
Sebab area semenyih dah ada macam macam. :)
Tesco ada, McD, Kfc, kawasan perumahan pon dah banyak yang naik.
Akses highway dekat, nak pi kajang, kl, seremban ahh semua dekat lah.
Rate sewa pon berpatutan. Tak rugi.
Tapi kalau boleh nak penyewa muslim. Berkeluarga or bujang tak kisah.
Janji pandai jaga ghete orang dan pembersih.

Iolls kalau dah dapat transfer ke kajang confirm sewa je rumah ni.
Tapi tulah, masalahnya. Belum ada rezeki lagi nak tukar ke kajang.
Sobs.

Deposit 2+1
Deposit api dan air RM500

Kalau boleh kemasukan segera lah ya.

Sila call,
Din 012-2305837


TQ.






No comments: