life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, September 02, 2014

It's been 12 years

Kalau kawin lepas sekolah confirm anak dah berderet pehtu dah besa kot. Kemudian tak cam mana satu mak mana satu anak. Sat lagi bila jalan bersama dah macam ahkak bawak adik jalan dengan bapak. Kahkahkahkah. Ok tak kelakar.

Selamat ulangtahun perhubungan yang ke dobelas sayang.
2002 - 2014

Ewah sayang sayang kunun. Hek nak muntah ni. Dah dobelas tahun ngko aku mengenali daddy yang kucintai dari hati nurani ini. Dah hampir kenal luar dan dalam malah bila dia sengih dan rasa macam nak cakap sesuatu pon aku dah tahu apa yg dia fikir kat dalam kepala otak tu. Heeeee. Toksah le nak argue sangat dgn iols. Paham dah.

Maka hadiah aku kasi seplastik besar kitkat chunky mini yg aku kirim kat geng susuk dengan ucapan, makan le sampai lebam ye sahyanggg.

Eeeei sayanggg nya kat daddy.

Terima kasih lah ye sebab sentiasa bertahan dengan iols yg kuat menyakitkan hati. Dah le menyakitkan hati, pehtu suka buat kepala sendiri pehtu buat muka keras dan tak bersalah. Lama sikit baru nak menyesali perbuatan diri kemudian menyesal. Hahahaha bukak pekung sendiri nampak.


Gamba raya yg macam hape tah. Ekceli dia nak buat badan abg sado gituh pehtu aku cakap aaa kemon la nnt iols tenggelam. Kesudahnya ni lah gomah eh. Sekali lihat macam aku kawin dgn laki orang tua tauuuu. Bencik ah. Patut la masa kat klinik checkup dareez dulu dulu ada la beberapa biji mata pandang weols semacam jer. Bayangkan la, dgn aku bawak baby baru lahir dgn berstokin masih dlm pantang berpimpin lak dgn daddy yang ko ghase rupa camaner??

Kahkahkah.

Tolonglah jgn sentap ye. Hakikat. ;p




No comments: