life is beautiful

life is beautiful

Monday, October 13, 2014

Idris's Clan Celebration

Hari tu celebrate kami anak beranak je, kali ni dengan idris's family. Birthday yang bulan 8, 9, 10 semua bergabung. Hahaha punya lah pemalas. Eh sebenarnya sebab anak buah and adik daddy ada test. Tu yang banyak kali postpone.


Dimulakan dengan birthday bulan 8 si adik firdaus, bulan 9 aqif and zaty dan last sekali birthday abang a.k.a pakngah aqif. Ice cream cake sponsored by Kak Niza (maklong aqif). Boleh tak aku makan sikit jer kek tu. Hoii balik rumah menyesal sepuloh kali. Hehehe. Aku sibuk time tu jaga daeez. Budak ensem sepatutnya masuk tidur awal setiap hari... bila ada occasion macam ni semua kelaut. Termasuk sekali aqif. Bila balik masuk je dalam kereta dareez tido teruih... Hahahaha sumpah lawak gila. Dia punya tahan mata tu sampai sepet sepet mata. Apa tak nya, dah semua nak bergomol dengan dia. Mana boles tahan. ;p


Hadiah kerusi director dari wan dan atok. Kelasss wei. Duduk dah tak nak bangun bangun. Mihmihmih. Kualiti gambar adalah sangat sedeh sebab semua aku cilok dari whatsapp family. Ni kalau guna kamera canggih daddy confirmmm... lawaa. Kahkahkah ok tipu semata.

Diharapkan benda benda macam ni menjadi tradisi idris's family setiap tahun. Best sebab dapat la kumpul reramai. Pening memikirkan nak beli hadiah apa utk budak budak termasuk pak dan mak budak dan juga yg tua tua. Kehkehkeh.

Akhir sekali terimalah video yang tak seberapa ini. Terpaksa convert jadi size kecik sikit sebab page tak boleh menampung bebanan. Kahkahkah

Bai!








No comments: