life is beautiful

life is beautiful

Monday, January 05, 2015

turns 29

Happy bornday kecill!! Dah hujung doploh-an dah engko ye. Hahahahaha. Takdo celebrate laki bini tapi kita celebrate bersama Idris's clan. Ewahhh bertag team dengan mak ngah... kemudian yang potong kek nya anak anak. Hewhew.

Alhamdulillah, Allah panjangkan usia ku. Semoga tahun ni dipermudahkan segala urusan... lebih baik dari yang sebelumnya. Tak dan nak reply kawan kawan yang wish thru FB, Insta, email... tapi WA tatap jalan. Saya busy sokmo... extend cuti... hari ni baru masuk kerja. Kelas tak? Kelas lah weyyy. Hahahahah dah macam retis ngko. Padahalll.

Ok fine. Fineeeee.

Nah aku tepek gambar yang ada dalam compact camera. Nak transfer gambar kat hp ni cable takdo pulak. Ahh lantok.
 Dimulakan dengan selfie anak beranak.
Eh, adik beradik.
HEHEHEHEHEHE
Sorry umi, Dareez panasss. So muka memang macamtu.
 Anak aye... yang no.2
comel ke idok?
comel lah weyyy.
mata bulat ikut sapa taktau.



 Kauorang nampak? kauorang nampak takkk sapa punya birthday ni sebenarnya?
Anak anak sebagai penyeri gitew. Mak mak maluuu.
Kahkahkah
Tisya awat cekci nampak bahu tu?
Tisya anak bongsu abang n kak maz (mak ngah).
Tisya nak adik tak? nak adik tak? huhuhu

 Serabai aku tengok Aqif ni.
Balik SA kemahin kau yeee. Aku perati dari jauh jer.
Duduk KL takdo kawan, sekali balik kampung hah jumpa sepupu sepapat semua.
Pastu taknak tido, pastu letih, dah letih mengamok. Eh eh.
 Dah nyanyi lagu 'happy birthday' kita baca Al-Fatihah pulak.
Kemudian selawat.
Hurm hurm.

 Hadiah yang aye dapat dari anak anak buah dan mak buah dan mak mentua.
Auwmm sangat tu selimut corak rimau. Hewhew
Container tu boleh isi porridge Dareez. 
Note book tu pulak boleh buat buku kira kira.
Hurm hurm.
Bagusss. Semua hadiah boleh dimanfaatkan ke jalan yang benar.

 Insap sekejap. Ok ni aku taruk kat dalam kereta sudahnya.
Bukan aku je yang boleh dengar, aku bagi Daddy sekali. Hahaha
Aci lah weyy, sama sama bermuhasabah diri.
Barulah hidup diberkati.


Thanksss semoranggg.
Daddy bagi apa?
Dia bagi hadiah in advance. Gitew.









No comments: