life is beautiful

life is beautiful

Friday, January 09, 2015

Why so serious?




Hahahahahaghamm
Hello... air muka aku memang macam tu kot. Bajet garang gitew. Muka nak ketat.
Tapi perchayalahhhh, kauorang kalau kenal aku, aku ok je. 

Pernah ada orang kata aku sombong. Well, dah tak kenal takkan lah aku nak peramah serta merta. Aku kena jugak select orang. Hahahaha. Tapi first impression tu penting. Betull. Aku taknak lah aku bawa bad attitude melalui first impression. So aku wat lek wat peace. Kalau kauorang kata aku berat mulut, gahahahaha silappp. Kenal dulu kemudian baru judge. Ok kauorang? Bai!!





No comments: