life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, February 17, 2015

Dareez 50days

Tengah nak clearkan folder dalam pc kemudian nampak gambar ni. Hihihihi. Dareez first time keluar jalan jalan selepas habis pantang 44days. Tapi umi dia still pantang 100hari lagi.-___-



Comels gila mata nak terlelap lelap sebab cahaya yang melampau. Selalu duduk dalam rumah je mana nak keluar. Tidak dibenarkan ok. Masa ni aku sempat public nursing dia. Hahahaha kemahin berpeluh peluh dengan pakai nursing cover nya, dengan nak kibas nyamuk nya. Tu belum cerita bab kepanasan. Umi kau ni puteri lilin harap maklom.

Tujuan bawak ke City Park S2 ni sebab nak bawak Aqif jalan. Eh takkan umi dengan Dareez tak ikut. Mestilah nak keluar jugak since masa dalam pantang takda nak keluar merayau ni. Memang berpantang cara orang lama. Jadinya mak aku pon kesian, pergilah bawak budak budak ni keluar tapi hati hati awak tu baruuuu je habis pantangnya. Baikk mak, aku menurut perintah sebagai anak yang mendengar kata.


Aqif belum 2yo lagi. Hahahaha. Suka gila tengok ikan sampai taknak balik. Lepas tu meroyan mintak dukung sebab dah penat tawaf satu park. Umi tengokkan je sebab Daddy yang melayan awak. Tunggu dareez besar ok, nanti bukan taman je kita pusing, kita ajak Daddy bawak kita holiday kat USS ke... Legoland ke... Kahkahkahkah. Angan angan tu penting.





No comments: