life is beautiful

life is beautiful

Friday, February 06, 2015

Kapten Steamboat & Grill

Sapa peminat steamboat and grill angkat tangan? Aku aku aku weyyy. Hahahahaha. Apa ni tanya soalan kemudian jawab sendiri... syok sendiri lettew. -___-

Ishhh... sedap ok. Dah la kedai dia luas... walaupon area SS15 tu parking kemahin payah. Kemudian nak cari restoran ni mahu bergaduh kami laki bini. Tapi akhirnyaaaa,

 Eh baru sampai dah habis makan??
Erm erm.


Daddy si tukang grill. Aku pulak tukang runner amik bahan untuk digrill. Arghh mahu repeat lagi ni. Aku makan sampai senak perut. Dah la time tu pakai korset. -___- Eh memang pakai korset everyday ye kawan kawan. Maklomla saya beranak dua. Kena jaga badan lebih sikit. Ni haaa lemaks kat porot ni sapa nak jawab. Cemana nk sorok tak tahu lah. Ni pon dah gigih saya mengamalkan pemakanan yang seimbang. I'm on diet. Sekian maseyyy. Hahahahahaha poyonyaaaa.

Tak rugi aku entertain daddy sempena birthday aku ni. Eh berapa banyak kali daa nak entertain orang. Heeee. Haritu entertain mak bapak. Kali ni aku entertain suami pulak on my birthday walaupon dah lama gila lepasnya. Daddy yang tukang habis kan makanan kemudian merungut porot dah boroi. Kahkahkah. Rileks la... kan keboroian tu lambang kemewahan lelaki sejati. Boroi lah lagi, boroila. Saya suka.




Sebenarnya aku tahu tempat ni kat instagram. Dok tengok orang post... check in... terliur liur. Tu yang gigih ajak Daddy makan kat sini. Sanggup light breakfast sebab nak space kan perut untuk makan kat sini. Heeeee. Kemudian ngadu perut masuk angin. Lamb honey thorbaek. Sila lah try ok. Datang sini tak rugi sebab taste dia pedas pedas orang kampung. Ahaks.

Mesti kauorang menyampah gila kan sebab aku update sikit sikit kemudian gambar pon sedeh -__- okok meh aku terangkan disini. Lapar laaaa masatu, kita makanlah dulu kemudian tak ingat nak ambik gambar dah. Makan lagi penting. Lagi satu Daddy tu bukan la suka naw nak amik amik gambar ni nanti kan dia cakap aku poyo. Pastu aku dah malu dah. Aaaaa. Tapi orang ambik gambar dia takpa. T__T itu yang kauorang kalauu perasan ada ke banyak gambar aku? ada ke? Eeeeei bencik.





No comments: