life is beautiful

life is beautiful

Thursday, March 05, 2015

Idris's Clan Family Day Trip 2015 - Part 2


Day 3 and last day


Pagi pagi subuh dah kemas barang nak balik. Sekali breakfast sekali kita checkout. Tapi before tu kena la main bowling bagi mencukupkan syarat penggunaan fasiliti resort. Kahkahkah.







A complete set of Idris and Rugayah sons and daughters.
Eh tapi napa ada cucu cucu menyelit??

So cukup lah 22nd family of member Idris's clan.







Settle semua baru shoot pergi Melaka visit saudara kat sana. Singgah pulak late lunch kat Malim Ikan Bakar yang sangat sangat fullhose cam hagham hahahaha. Orang ramai, lauk dah nak habis, perut lapa... aaaaaa. Padan muka. Tapi sempat ah jugak rembat ikan bakar kembung je pon yang tinggal dua ekor. Alhamdulillah kenyang tapi kan maaf cakap Ikan Bakar Istana lagi superb. Hehehehe. Ke tak kena dengan tekak aku... ke cemana? Ok abaikan.

Diaorang singgah Masjid Cina Melaka
Kitaorang?? 
Terlajak jalan hahahahaha
Aqif tu sebab dia naik dengan pakngah dia.









 Gambar paling rare sebab nak paksa Aqif bergambar senang je...
Bawakkan naik beskal.
Hahahahahah


Sekian saja percutian kali ni. Lain kali tak tahu lokasi mana pulak ye. Hahahahaha. Akak dah hint hint vote for Sabah pelishh. Wow wow wow. Kena menabung dari sekarang tu. Flight tiket bape hengget ye kawan kawan?

Gambar ada yang tapis tapis. Nak tepek sini semua apa ingat ini album ke.  Kang ada pulak yang muntah darah tengok aku feeling jelita sokmo. Kahkahkah. Ok aku tak kurus ye... ada lemak sana dan sini. Tadi baru timbang 47kg. Nak nangis ke nak ketawa terbahak bahak ke tak tau la. Makan dah control tapi resultnya tidak lah memberangsangkan. Aku ingat dah lose 2kg. Dapat 45 ke 44 ke wuuuuuu barulah rasa pwincess.

Ok tak kelakar lah.
Bai!








No comments: