life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, March 31, 2015

True


Think like a man tu aku rasa aku selalu kena marah dengan Daddy kot. Hahahah abisss cemana nak think like a man? Cuba bagitahu sikit. Aku banyak benda nak kena fikir kot. Sambil buat kerja sambil fikir ok next nak buat apa pulak. Rasa fikiran selalu bercelaru. Alaa kerja kerja aku kerja rumah la apa lagi. Tapi aku pon syak lepas dah bersalin anak kedua ni, kelupaan memang menjadi jadi. Nak kena remind dalam hp or lebih teruk lagi kau kena tulis ok. Hahahahah tu Daddy punya stail la.

Erm ermm rasa kan macam nak operate otak ni buang bendalir yang mengganggu saraf otak aku supaya berfikir macam Tan Sri Zeti si Gabenor Bank Negara itu. Kelas kan cita cita?

Dia perempuan tapi pemikiran dia ishh superb. Kagum seketika.

So nak jadi macam dia cemana?

Nak kena luaskan pergaulan ke apa ni?
Ke nak pergi amik class bahasa inggeris?
Ke nak sambung study lagi?

Tell me.







No comments: