life is beautiful

life is beautiful

Monday, May 11, 2015

Family Bonding - FRIM, Kepong

Plan nya dah lama. Eh takde lama sangat ye sebab baru tahu kat dalam FRIM ni ada sungai yang sesuai untuk bebudak mandi. Selalu orang up status pergi Gabai la, Congkak la, Tekala dan lain lain. Ok boringgg. Semua tu dah lama aku jejak. Kali ni cari tempat yang tak friendly sebab utamanya tak nak ramai orang. Semak la. Hahaha.

Separuh jalan baru call akak ajak join. Hahahah haruslah ajak sebab untuk meramaikan keadaan disamping ada anak bujang tu kawan. Maklomlah nak kawan dengan adik, adik kocik laie. Apa je dia tahu, jerit, kacau abang boleh la hahaha. Bertabahlah ye Aqif.

So here we are. Kena jadikan habit ni, snap pic a whole family before join apa apa event or journey. Sebab aku ada projek jangka panjang.









Sesuai lah kan untuk budak2 mandi. Yang makpak budak ni pantau je dah la. Aku cicah cicah kaki kat air pon dah rasa mengigil woihh sejuk air dia. Dareez kemain mula2 riang gembira then tak lama lepas tu senyap hahahaha sejuk lettew. Rasanya nak kena repeat lagi mandi kat sini. Datang pon dah petang dengan makanan tak bawak proper. Lapar tahu. Huhuhu. 






No comments: