life is beautiful

life is beautiful

Thursday, May 14, 2015

Live update

Haiii haiii haiii

Kemahin ye course jejauh tinggalkan Daddy dan anak anak. Heee. So here i am, 

Gambar malam tadi, semasa majlis penutup. Eh awalnya tutup course? Erm erm sebab Tuan Hj Wahid ada kerja esoknya so diawalkan la. Tapi tapi tapi, esok class tatap berjalan seperti biasa. I mean hari ni la. Sekejap je pasal lunch time dah bergerak balik dah. Heee. Ok ni lagi satu pic nak kasi kauorang jeles tahap rasa nak pergi hantuk kepala kat dinding.

Krikkk krikkk 😂😂😂 ni memang mendapat potong kaki lah ni. Kebanyakannya khas untuk Daddy kesayangan. Dua orang je ofismate yang kirim coklat last minute. Takpa sebab aku bawak duit banyak so pakai duit aku dulu. Hahaha ok tipuuuu.





No comments: