life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, May 20, 2015

Progress Rumahku Sorgaku


Soon my dear soon. Hahaha. Tak sabar sangat walhal nak dapat tukar pon belum tentu diapprove ke kan. Esok rumah dah siap... dah potong pulak dalam payslip terus nangis tak berlagu engko. Luas tanah? Hahaha tipu je tu, trick camera engkorang takkan lah tak boleh nak bajet -_- Tuuu sebelah rumah aku tu barulah tanah dia luas pasal dia dok kat corner lot. Habis tenggelam rumah iolls. 

Alhamdulillah, rezeki kami anak beranak cucu cicit tumpang berteduh. Hajat nak beli rumah lagi besar tapi apakan daya, duit tak cukup. Kahkahkah.






No comments: