life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, May 26, 2015

Workstation

Let this picture tell our story.

















Last month ada farewell staff kat ofis. So ada buat makan makan sikit. Jemputan yang berkenaan je ye. Mana tak dijemput sila jangan sentap kuasa doplohpat sebab save bajet. Kahkahkah ok tipu sangat. Actually ni majlis tertutup so tak perlu nak jemput satu RTM ok. Foods was very good especially dari masakan rumah. Catering tak berapa nak sedap... sekian makaseh. Jangan teghase hati ya... awak dibayar untuk service tersebut jadi harap next time buat sehabis baik. Jangan kedekut rencah, rasa. Sebab orang yang makan masakan awak tu always mendoakan agar awak maju dan berjaya dalam bidang yang awak ceburi. ;p









No comments: