life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, June 17, 2015

Salam Ramadhan 2015

Esok puasa dah uolls. Dah bersedia ke belum? Kekekeke. Macam biasalah aku syift petang minggu ni so balik berbuka sat dengan Daddy kemudian lari balik pi kerja. -__-

Lauk untuk sahur esok dah ready ke? Aku simple selagi boleh dan yang bestnya sahur Daddy kurang makan nasi so takde sediakan beriya. Tadi dia WA cakap esok sahur roti dan nutella sajok. Ehh senang gila tuh hahaha.

Selamat menjalani ibadat puasa uolls. Semoga bulan Ramadhan kali ni dapat kita tempuhi dengan penuh keberkatan. Azam tahun ni takmo membazir. Ehehehe. Insyallah tercapai hendaknya pasal aku bukan orang yang suka redah pi bazar ramadhan. Aku kirim2 je boleh la. Kahkahkah.






No comments: