life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, July 01, 2015

15th Ramadhan 2015

Ok dah start dah berkumandang lagu raya kat radio huhu. Tak zabarrrr nak raya sebab this year Insyallah kami anak banak beraya di Melaka wehuuu. Sookaaanyaaa saya -_____-

So far baju tempah tak pi ambil lagi tunggu balik Seremban baru amik. Baju raya anak bujang pon tak cari lagi. Hahaha asal boleh. Ehh nanti la mood tak datang lagi uolls. Aku nak cari rompers baju melayu untuk Dareez tapi Allahuakhbar apake mahal nau ni wehh. Harga dalam rate RM50-60.. Ermm telan ailio jap. Tu baju budak okeh. 

Tokleh jadi ni impian belajar menjahit harus dilaksanakan secepat yang mungkin. Makin lama makin stress aku tengok harga baju budak yang mahal hazabedah sengaja markup lebih tauuu. Buat sendiri, pilih kain sendiri puas hati kot. Pfttttt.





No comments: