life is beautiful

life is beautiful

Thursday, July 09, 2015

Iftar Pasca Penerbitan TV 2015

Boss pesan tokleh iftar jauh sangat nanti syift petang nak balik ofis makan masa, nanti kalau ada producer nak buat job tertunggu2. Ok baiklahhh. So ke Ayam Golek 5 Bintang Pantai Dalam lah jawapannya. Sebelum tu dah ada isu kat oh bulan ke roti kaya kata restoran ni ayam golek dia the best in KL. Hahahah geli ketiak aku mendengarnya. Kat sini kitaorang pandang sebelah mata je uolls. Takde beriya nak makan sini. Tapi walau apapun ayam dia thorbaekkk. Tip top marbeles nyams.

Gambar blur tak tahu dari phone sapa. Aku main cedok je ambik dari whatsapp group ofis. Ahh lantak. Orang nak tunggu waktu berbuka takde nak layan phone ambik gambar. Lagipun aku duduk tengah2 so memang takdo lah nak bangun ambik gambar. Malazz.

Masa ni kitaorang ambik set. Satu set boleh 4 orang makan. Kenyang lah sampai ke sahur wa cakap lu. Hahahah. Siap tak habis pi tapau bawak balik lagi ayam tu. So memang berbaloi lah kan. Rahsia kat sini kauorang jangan le duduk dengan orang yang kuat makan. Hahahahahahah. Barulah boleh makan dengan tenang. Kihkihkih.

Hamboi pipi pau kacang gebu ke?? Puasa pon pipi takmo turun tak fahammm. Eh pipi bukan aset ke hahahaha. Takpa lah pipi kembung sorok buah rembutan pon sorok lahhh. Ahkak tak kisah. Trademark abadi dari kecil sampai besau gajah gini. T__T Eh btw masa puasa ada timbang berat badan, 42kilog uolls. Wahhh bangga sekejap. Tak sia2 kurangkan makan dari awal tahun. Patutlah seluar longgar sokmo je. Ok positip, puasa kot. Harap2 lepas raya dan selepas selepas itu berat badan maintain gitew. Jangan lah naik... penat nak suruh turun tau. Boleh menyesal kalau makan banyak. Boleh bergaduh dengan makanan apesallah kau sedap sangat. -___________-









No comments: