life is beautiful

life is beautiful

Monday, August 24, 2015

Mengidam tapi bukan mengandung. LOL!

Haiii. Kembali lagi bersiaran. Last week masing2 kat ofis mengidam durian. Tapi masalahnya gerai yg bufet durian kebanyakannya dah tutup. Musim nak ke penghujung. Ngade betul tekak kitaorang ni tau. Time berlambak pandang sebelah mata pon tak lalu... ni bila nak hujung2 baru hegeh2. Well biasalah perempuan. Kahkahkah.



Tuh dia durian kampung dan durian D24.
Sambil taip sambil telan ailio. Hahaha
Memang favorite kot durian ni.
Ambil gambar semata nak kongsi kat dalam group whatsapp tapi kena sound nanti ostad marah sebab mengundang orang lain mengidam sama. Hahahahah. Lantakkk. Btw harga ikut berat durian. So 3 biji durian kampung yang boleh tahan besarnya, sebijik D24 dan jugak 2kilog buah langsat kesemuanya abang tu charge RM70. Oklah kot? Ke mahal? Tak silap sekilog abang tu amik 7hengget ke cane. Ahh malas nak kira.

Nak cari lori buffet durian, lori dah takde. Ngeeeee. Hantam sajalah labuuu. Asal dapat melepaskan gian ditekak jadilah. Setahun ada lah sekali. Kahkahkah.








No comments: