life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, October 07, 2015

Cak!

Tadaaaaa. Berwajah baru sikit belog aku yang sendu ni. Heee. Lama sangat feeling2 perantin baru. Tak sedor anak dah dua, badan dah kembang semangkok. So mari lah kita tukar banner kat atas tu ye. Menyampah pulak aku tengok ahahaha. Macam lah kau sorang je yang berlaki ye tak?

Merujuk kepada banner terbaru nampak nau nau aku workaholic khennn. Posing nak dekat workplace jer macam power sangat ofis kau kan. Padahal aku lah pekerja yang kuat mengular, kuat serong dan seumpamanya. Kahkahkah ok sapa percaya dia tolol. =)

Nampak lah aku ni sayang sangat dengan ofis sampai dalam belog pon nak tepek gambar suasana di ofis. Yeee. Aku dah ampu2 ni bila nak kasi aku pindah balik negeri? Apa kau ingat aku saja suka hati je ke nak tepek gambar seumpama itu? Of course lah ada hidden2 agenda. Permainan kena cantikkk. Hahahaha.

Dah kena matang sekarang ni. Maklomlah dah jadi isteri dan jugak ummi. Kang kalau follower (muntah hijau aku nak menyebutnya) yang baca belog aku takdelah dia fikir aku ni ada krisis identiti. Actualy aku nak bagitau aku ni masih berjiwa muda belia seiring dengan perwatakan dan wajah aku (nah baldi sila muntah aku tau engkorang geli geleman baca) walhal umur dah nak masuk 3 series. Gulp telan ailio. 

Haa oklah. Bai.








No comments: