life is beautiful

life is beautiful

Thursday, October 29, 2015

KL Hop-On Hop-Off Bas Double Decker

Hai! Dah pernah naik belum bas double decker pelancong yang ada kat KL ni? Aku belum! Hahahaha tapi Insyallah Ahd ni nak pi naik bersama yang tersayang. Baru lah feeling2 budak keyell wannabe walaupon dah terang lagi bersuluh nombor tengah kat ic tu 05. Kahkahkah.

Sekarang ni KL Hop-On Hop-Off ada buat promotion. Beli tiket dia dengan harga RM5 ye.. RM5 jangan terperanjat ngape murah nau nau sebab harga asal dia RM45/dewasa dan RM24/kanak kanak above 5yo. Sebab tu aku cakap beli lah sekarang tapi kena booking online. Heheheee. Promosi sehingga 31/12/2015 saja so mai lah mailah melawat sekitar KL. Jerebu pon dah kurang kannn.


Haaa nampak tak kat situ tiket promotion selling fast like pisang cheese kat kopi.xoxo hahahaha nakkk jugak promote kodai nora danish -_____-.  Online booking bukak tiket untuk seminggu seminggu so memang laku bak hang wa cakap lu. Aku dah book semalam. Alih2 tengok kat page FB admin dia cakap tiket dah nak habis untuk riding hari Ahad ni. See? Kemain laju je kauorang ye bila benda murah2 ni.

Route Map.
Kot la kan nak pi tunggu kat mana bas ni hang tak tau pulak. Maklomlah budak keyell wannabe memang macamni. Hihihi.

Kita tunggu jelah update aku ye kot jadi pergi Ahad ni. Manalah tahu tiba2 cuaca mencemburui kami. Datang pulang hujan ribut taufan melanda. Harap dijauhkan. Nak mintak mentari muncul kembali pelissss plus dengan awan nan biru dan jugak pelangi. Heee. Kbai.





No comments: