life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, November 03, 2015

Postpone

Hari tu aku ada cakap kan nak pi naik double decker bus. Ok tak jadi ye naik Ahad hari tu sebab anak anak jam 2 baru nak tido petang. Bangun je dah jam 5. Elok tengah siap2 dengan harapan bawak jelah diaorg keluar sebab dah duduk seharian kat rumah... hujan pon turun mencurah curah ke bumi. Huwaaaa. Maka idok la nak naik nya. Duduk lah rumah malam tu dengan penuh kebosanan T___T

Hahahah begitu tragis kejadian ittew. Nak pegi pagi, kesian kat Dareez tokleh nak cuaca panas sangat sebab dia kan gatal2 kat badan, kepala semua. Sure panas berdenting kat dalam bas tu. Memang lah boleh pit stop banyak kali tapi aku tahu punya jadual anak anak aku ni. Tak aku yang meroyan, diaorang yang mengamuk nak tido tempat tak selesa.

Next time maybe?





No comments: