life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, December 09, 2015

Perangai anak yang rasa nak marah ke tak?

Kauorang tengok dia punya perangai. Boleh dalam kereta otw balik shah alam dia cakap dia ngantuk nak tido and then.....

Tulahhh, kat rumah tadi bila ummi suruh take a nap kejap tak nak. Boleh pulak ye dah masuk bilik ni, adik pon memang dah tido... dia pi kacau adik dan terusss adik bangun. Kemudian boleh pulak ajak bergonjeng atas tilam. Aaaa terus aku jadi mak kau hijau.

Gini lah perangai dia bila dah besar panjang. Dah jadi abang lah katakan. Disuruh tido jawab nak main dulu la, nak makan dulu la, susu la apa la itu la ini la. Ada je niat nak menyerong tu. Kihkihkih. Panjang akal budak ni.







No comments: