life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, January 19, 2016

#campakbelakang gambar lama

Semua see your memories application punya pasal kat fb. Hahahaha. Dapat lah tengok balik aku yang dulu dulu. Aku pernah dapat berat 38kilog waktu anak dara. Time tu spender pon beli size youth. Kahkahkah T____T. Seluar levis pernah longgar sampai pakai tali pinggang pon kena tebuk. But now dah ngam2 ada. Ehh oklahkan... kalau tak awal tahun hari tu seluar levi's tu sendat. Sampai aku taruk kat line bawah sekali sebab kecewa. LOL

Februari 2010
Masa melawat Zura bersalin anak pertama.
Kaki tu kaki tuuuu.

Ogos 2010 kalau tak silap
Wedding si Bongek.
Kebaya tu dah let go lama. Hahahahaha.
Now nak pakai kebaya pon segan.
Kurung moden je uolls.

Hujung 2011 
Time ni berat mencanak naik.
Happy sangat lettew sebab dah kawin kot.
Malam2 mesti teman laki makan.
Taknak makan pon kena paksa. Apakahh.

Aku perasan kulit muka aku kusam lah kan. Ermm nak kena buat sesuatu ke apa ni.





No comments: